CEBIT - Innovation Festival

CEBIT är världens ledande mässa för allt som rör digitalisering. Mässan har länge varit en traditionell B2B-mässa, men inför 2018 presenteras ett helt nytt koncept. CEBIT är inte längre enbart en mässa, det är även en B2B-inriktad eventplattform - en innovationsfestival för alla involverade inom digitalisering!

CEBIT kommer under 2018 att hållas den 11-15 juni med fokus på fyra huvudspår – d!conomy, d!tecd!talk och d!campus. I och med sin nya inriktning som digitaliseringsfestival kommer CEBIT att bli mer attraktiv för "Generation Y" och bjuder på så sätt in framtidens innovatörer att ta del av allt vad digitaliseringen har att erbjuda.

Under 2017 gjorde CEBIT återigen succé med omkring 200 000 besökare och 3 000 utställare. De hetaste ämnena som diskuterades under CEBIT 2017 var bland annat artificiell intelligens, Cloud, Cyber Security, drönare, Internet of Things, Virtual Reality och 5G. Dessa ämnen kommer vara fortsatt aktuella under 2018, men presenteras på en helt ny innovativ arena för digitalisering.