CeMAT - Materialhantering och logistik

CeMAT är den internationellt viktigaste mötesplatsen för den intralogistiska branschen (materialhantering och logistik) och erbjuder de optimala förutsättningarna för att generera nya affärer. CeMAT är ledande både när det gäller kvalitet och internationell omfattning och får alltid stor uppmärksamhet i media.

Till CeMAT kommer 54 000 besökare från näringslivet varav 80% är beslutsfattare och för 30% av besökarna är CeMAT den enda mässa de deltar på. För att kunna möta marknadens behov mer effektivt och underlätta orienteringen på mässan presenterar CeMAT fem tydliga teknikzoner; Pick & Pack, Move & Lift, Store & Load, Logistics IT och Manage & Service.

CeMAT och HANNOVER MESSE, världens ledande industrimässa, kommer från och med 2018 att arrangeras parallellt. Samspelet mellan dessa två internationella mässor har blivit allt mer tydligt i och med framväxten av Logistics 4.0 och Industry 4.0. Synergieffekterna av att arrangera mässorna parallellt går inte att ta miste på och under 2018 års upplaga av CeMAT och HANNOVER MESSE skapas en helt ny värld av tekniska lösningar och innovationer för industri och intralogistik på en och samma plats.

CeMAT i världen

Arrangör: Deutsche Messe
Plats:      
Hannover
Datum:   
 20-24 april 2020
Hemsida: www.cemat.de

Utställare
Boka monter
Utställarinformation

Besökare
Hämta kostnadsfritt entrékort
Beställ entrékort
Besökarinformation

Press
Pressreleaser

Kontaktperson
Linda Steen