HANNOVER MESSE - Världsledande inom industriteknik

HANNOVER MESSE är världens ledande mässa för industriteknik med 6 550 utställare från 100 länder. Här får utställare möjlighet att visa upp de senaste produkterna och innovationerna för 217 000 internationella besökare från näringslivet.

HANNOVER MESSE omfattar fem ledande industrimässor och fokuserar under fem intensiva dagar på internationellt viktiga frågor inom industriteknik. Som utställare vid HANNOVER MESSE möter du potentiella och befintliga kunder på en och samma plats och kan etablera kontakt med inköpare inom hela den industritekniska värdekedjan.

HANNOVER MESSE och CeMAT, den ledande mässan för intralogistik och supply chain management, kommer från och med 2018 att arrangeras parallellt. Samspelet mellan dessa två internationella mässor har blivit allt mer tydligt i och med framväxten av Industry 4.0 och Logistics 4.0. Synergieffekterna av att arrangera mässorna parallellt går inte att ta miste på och under 2018 års upplaga av HANNOVER MESSE och CeMAT skapas en helt ny värld av tekniska lösningar och innovationer för industri och intralogistik på en och samma plats.

Sverige är partnerland vid Hannover Messe 2019 
Sverige kommer att vara partnerland vid Hannover Messe 2019. Det blev offentligt i samband med en ceremoni den 24 april vid årets Hannover Messe där Peter Eriksson, bostads- och digitaliseringsminister deltog.
Varje år står ett land i särskilt fokus för Hannover Messes besökare, media och program. Hannover Messe 2019 kommer att ha representation på högsta politiska nivå genom Sveriges statsminister och Tysklands förbundskansler. Läs mer på http://swedenhannovermesse.com/

Läs mer om de sju delmässorna: