Entrékort till BIOFACH & VIVANESS 2020

2019-11-28

BIOFACH & VIVANESS går den 12-15 februari 2020 i Nürnberg och är den naturliga samlingspunkten för alla som vill dela sin passion för ekologiskt livsmedel och naturlig skönhetsvård. Nytt för i år är två extra hallar som öppnats, vilket gör det möjligt för fler att besöka och ställa ut på mässan. Ta chansen att inspireras av omkring 3500 utställare från mer än 100 länder, som delar med sig av de senaste nyheterna och trenderna!

Upptäck ett unikt utbud av produkter samlat på en plats:
- I Novelty Stand i Hall 3A finns innovationer fulla av potential som tävlar om att vinna Best New Product.
- Nya idéer från Tyskland visas upp på Young Innovative Companies pavilion.
- Worlds of WINE, OLIVE OIL och VEGAN presenterar högkvalitativa ekologiska produkter.
- BlueNight - monterfest arrangeras torsdagen 13 februari klockan 18:00. Här bjuder utställarna in till fest i montrarna.
- Ta del av Specialutställning: "Water: is the basis of all life endangered"
- Nytt i Hall 3C: VIVANESS - Utökad yta för hud- och hårvård, smink, parfym och naturliga och ekologiska apoteksartiklar.

Köp rabatterade entrékort i förväg
Entrékort köper du enklast online. Biljettförsäljningen pågår till den 7 februari 2020. Biljetten gäller inträde till båda mässorna.

Boka hotellrum
För att underlätta ert besök på mässan har vi på Trade Fair Agency reserverat ett antal hotellrum i centrala Nürnberg som vi kan erbjuda till fördelaktigt pris. Trade Fair Agency är Sverigeansvariga för BIOFACH/VIVANESS. Vi är den naturliga kontaktpunkten för alla svenska besökare och utställare på mässan.

Varmt välkommen till BIOFACH & VIVANESS - Enter the world of organic products!