Boka monter i Hannover

Det är enkelt att anmäla intresse för att ställa ut vid Deutsche Messes mässor och att beställa extra service.

Anmälan

Gå till fliken Mässor och klicka på den mässa du är intresserad av att ställa ut på. Där hittar du länkar till respektive mässas hemsida. Du kan även gå till www.obs.messe.de för att boka ditt företags monter.

Vill du räkna ut vad ditt deltagande kostar går du också in på www.obs.messe.de. Där väljer du mässa och sedan cost planner. Du får då en bra överblick över prisbilden för den monter du har valt.

Nyckelfärdig monter

När du anmäler kan du välja mellan golvyta alternativt färdig monter, s.k. fair package. De färdiga monterpaketen är bra och kostnadseffektiva lösningar och inkluderar den service du som utställare behöver. Det finns tre olika nivåer av färdiga monterpaket att välja mellan, Basic, Comfort och Premium Style/Trend. Kontakta oss för mer information om nyckelfärdiga montrar.

Skräddarsydd monter

Önskar ni en skräddarsydd monterlösning kan vi erbjuda flera olika alternativ. Trade Fair Agency samarbetar med ett par olika företag som är specialister på monterbyggnation och vi förmedlar gärna kontakten till dessa. Kontakta oss för rådgivning gällande ert specifika behov.