Om oss

Trade Fair Agency AB är sedan 2013 officiell svensk representant för Deutsche Messe AG och NürnbergMesse GmbH, med mässor både i Tyskland och övriga delar av världen.

Mässa

Vi hjälper svenska företag till framgångsrika satsningar på några av världens mest intressanta exportmarknader. Vi arbetar långsiktigt och vår strategi är att vara rådgivande och hjälpa våra kunder tillrätta med alla frågeställningar på svenska både när det gäller att ställa ut och besöka de mässor vi representerar. Vi är våra uppdragsgivares Sverigekontor och står i daglig kontakt med våra kollegor i Hannover och Nürnberg.

Vi arbetar med att ge service, råd och information om mässorna i vår portfölj. Vi hjälper våra kunder att välja rätt mässa och få bästa tänkbara utdelning vid sitt deltagande i Hannover, i Nürnberg eller på mässarrangemangen världen över. Därutöver förser vi press/media med all tänkbar information om mässorna i vår portfölj. Ofta genom att skicka ut pressreleaser, arrangera presskonferenser, ordna pressresor etc.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med internationell mässverksamhet och har hög kompetens inom projektledning, marknadsföring och kommunikation. Vi har vårt kontor i Stockholm, men är alltid på plats vid de stora mässorna i Hannover och Nürnberg.