Artikel i RUM nr 12: DOMOTEX 2024

2023-12-13 | Nyheter

Året startar med en ny mässa och ett fräscht högaktuellt tema när DOMOTEX 2024 slår upp portarna i Hannover. Antalet besökare förutspås bli glädjande högt och antalet utställare större och mer varierat än någonsin – Förväntningarna är höga och mässan spås ge inredningsbranschen en stark start på det nya året!

En av de saker som är bäst med DOMOTEX är att man vet vad man kan förvänta sig. Gång efter annan är budskapet som förmedlas till omvärlden klart, tydligt och helt rätt i tid. Nästa år är inget undantag. Genom valet av huvudtemat ”Floored by Nature”, höjs ribban i termer av förväntningar och återspeglar sinnesstämningen i den del av inredningsbranschen som mässan representerar – nämligen mattor och golv. Marie Jaeger på Trade Fair Agency, som är Sverigeansvarig för DOMOTEX, ser fram emot att återigen får hälsa svenska utställare och besökare välkomna till Hannover i januari 2024.

Förutom det stora antalet hallar med utställare är mässan en mötesplats för inspiration, berättar Marie. Några av de starkast lysande stjärnorna i Europa, när det gäller inredning och trender, är Holly Becker som har sitt ursprung i Tyskland och Stefan Nilsson, vår egen Trendstefan. De delar med sig av de senaste trendspaningarna och båda kommer att vara på plats på mässan berättar Marie. – Holly är initiativtagaren till de uppskattade inspirationsytorna ”Mood Spaces”, där utställares produkter sätts in i miljöer som ger nya dimensioner, vägledning till trender och nya användningsområden. Holly kommer, precis som Stefan, att stå på DOMOTEX-scenen och leda diskussioner som knyter an till mässans huvudtema.

Läs hela artikeln här