Besök Kids India med ”Hosted Byer Programme”

2023-07-21 | Nyheter

Kids India, Indiens viktigaste internationella B2B-mässa för leksaker, babyprodukter och sportartiklar äger rum från den 31 augusti till den 2 september 2023 i det moderna Jio World Convention Centre i Mumbai. Den arrangeras återigen av Spielwarenmesse India Pvt. Ltd., ett dotterbolag till Spielwarenmesse eG, och Indo-German Chamber of Commerce. Mässan erbjuder en idealisk ingång till en snabbt växande marknad.

150 utställare är för närvarande registrerade. Mässan erbjuder en mångfaldig produktportfölj med en mix av branschjättar, lokala företag och spännande startups. Här kan du hitta allt från dockor, träleksaker, modelljärnvägar och hobbyprodukter till produkter för spädbarn samt sport-, fritids- och utomhusartiklar. Under de första två dagarna erbjuder Kids India ett omfattande program för besökarna med intressanta seminarier och interaktiva paneldebatter. Presentationerna kommer att behandla ämnen som politiska åtgärder för att stödja leksaksbranschen, marknadstrender och innovativa teknologier. Det kommer även att vara fokus på startups och deras möjligheter att etablera sig inom branschen, samt ämnet leksaker och mentalt välbefinnande

Stöd för internationella mässbesökare

Med ”Hosted Buyer Program” kan mässan erbjuda ett utvalt antal internationella besökare en betald resa ner till mässan. Tack vare paketet som tagits fram av Sports Goods Export Promotion Council (SGEPC) kommer flygkostnaderna att ersättas vid ankomst den 30 augusti. Ett hotellrum för två nätter i Mumbai ingår också. Dessutom får besökare chansen att komma i direkt kontakt med utställare och relevanta säljrepresentanter.

Ansökan om programmet görs via Trade Fair Agency. Kontakta linda.steen@tradefairagency.se för mer information.