DOMOTEX Middle East – Ny mässa i Trade Fair Agencys portfölj

2024-01-09 | Nyheter

DOMOTEX Middle East är tillbaka och Trade Fair Agency har fått uppdraget som mässans svenska representant! Vi ser nu fram emot att matt- och golvbranschen samlas i Dubai den 23-25 april 2024.

Under 3 dagar kommer golvbranschen samlas vid Dubai World Trade Center (DWTC) och ta del av de senaste trenderna i en av de viktigaste regionerna för produktion av mattor. Här har svenska företag möjlighet att presentera sina produkter på en snabbt växande marknad med DOMOTEX, världens ledande mässvarumärke för golvindustrin, som plattform. DOMOTEX Middle East är en strategiskt placerad årligt återkommande mässa som möter den starka efterfrågan i regionen och utgör ett perfekt komplement till DOMOTEX övriga väletablerade mässor i Europa och Asia-Pacific. På mässan visas produkter upp ur segmenten maskinvävda mattor, handgjorda mattor, antika mattor, heltäckningsmattor, exklusiva vinylgolv, laminatgolv och parkettgolv.

Dubai – Centrum för affärsliv
Dubais status som regionens kommersiella centrum gör platsen idealisk för DOMOTEX Middle East. Här möts utställare och besökare av stor gästfrihet och utmärkt infrastruktur för mässor och affärsliv. Som den främsta mässarrangören för Mellanöstern och Afrika är DWTC en viktig ekonomisk katalysator för hela regionen med en uppsättning av branschledande mässor och konferenser i världsklass.

Vi ser framemot att stötta alla svenska utställare och besökare som vill delta vid DOMOTEX Middle East 2024!