Elmia Subcontractor – en marknad för HANNOVER MESSE

2023-11-16 | Nyheter

HANNOVER MESSE har genom Trade Fair Agency ingått ett samarbete med Elmia Subcontractor i syfte att stärka svenska industriföretags möjligheter att interagera med branschen både i Sverige och utomlands. I april är det återigen dags för världens ledande branschmässa för industriteknik att ta plats i Hannover. Elmia Subcontractor har precis gått av stapeln och Linda Steen som är sverigeansvarig för HANNOVER MESSE har varit på plats för att nätverka med branschen och finnas till hands för rådgivning och konsultation.

Industritidningen Svensk Verkstad var på plats under Elmia Subcontractor och rapporterar direkt från mässan:

Mässornas samarbete för svenska industriföretag
Linda Steen på Trade Fair Agency är precis på väg ifrån Elmia Subcontractor när vi får byta några ord med henne. Under två intensiva dagar har Trade Fair Agency ställt ut i Elmia Subcontractors egen monter för att marknadsföra en annan mässa – HANNOVER MESSE i Tyskland. Trade Fair Agency är officiell svensk representant för Deutsche Messe AG, NürnbergMesse GmbH och Spielwarenmesse eG, med mässor både i Tyskland och övriga delar av världen

Under de första dagarna på Elmia Subcontractor så har Linda hunnit träffa många företag och trängts bland tusentals besökare. – Det har varit en väldigt positiv stämning, det känns som att alla är glada över att äntligen vara tillbaka efter åren med pandemi. Förutom att det är många bra utställare så har Elmia även lyckats få hit riktigt bra föreläsare som hållit otroligt hög kvalitet.

Läs hela Svensk Verkstads artikel här