Kostnadsfri entré till DOMOTEX 2024

2023-10-10 | Nyheter

DOMOTEX är världens ledande mässa för mattor och golv och går nästa gång den 11-14 januari 2024. Under fyra dagar samlas världsmarknaden för golvbeläggningar i Hannover för att ta del av nya spännande designtrender och nya produkter som kommer bli vägledande för morgondagens hem och inredning. På DOMOTEX presenterar utställare från hela världen senaste nytt för internationella fackbesökare. DOMOTEX position som branschens flaggskepp och viktigaste mötesplats bekräftas år efter år. Besök DOMOTEX och få en god start på det nya året!

Floored by Nature

DOMOTEX huvudtema ”FLOORED BY NATURE” är en uppmuntran att respektera naturen och ta vara på dess resurser. Det omfattar trender och inspiration med naturen och hållbara lösningar i fokus. Tre fokusteman ligger till grund för mässans huvudtema: Colorful Nature, Connecting Markets och Conscious Living.

Kostnadsfri entré

Trade Fair Agency, mässans svenska representant, har det stora nöjet att erbjuda kostnadsfri entré till DOMOTEX 2024. Entrékortet gäller för mässans alla dagar. Trade Fair Agency är den naturliga kontaktpunkten för alla svenska besökare och utställare.

Välkommen att kontakta oss för mer information inför ditt mässbesök!

För kostnadsfri entré, klicka här