Kostnadsfri entré till FACHPACK 2024

2024-04-30 | Nyheter

FACHPACK är en av de ledande mässorna i Europa för förpackningsindustrin. Med över 40 års erfarenhet ger mässan en omfattande överblick över olika områden i branschen. På FACKPACK presenterar närmare 1200 utställare sina lösningar för både industri- och konsumentprodukter, med fokus på förpackningslösningar, material, hantering, tryck och logistik med hållbarhet som ett genomgående tema. FACHPACK fungerar som en trendbarometer för hela industrin och är en mötesplats för experter och branschkollegor, med TRANSITION IN PACKAGING som årets huvudtema.

Höjdpunkter för besökare

Mässans slogan ”We create the future” genomsyrar det omfattande besökarprogrammet på FACHPACK. Här fångas trender upp och nya idéer kläcks. I expertforumet PACKBOX kommer årets huvudtema ”Transition in Packaging” att ligga till grund för många spännande föreläsningar och disskussionerl

Trade Fair Agency är glada att kunna erbjuda kostnadsfri entré till alla svenska företag som vill besöka FACHPACK. Ange koden FP24SEwww.fachpack.de/en/visit för att hämta ditt entrékort.

Varmt välkommen till FACHPACK 2024!