Kostnadsfri entré till LIGNA 2023

2023-06-19 | Nyheter

Som LIGNA’s svenska representant har Trade Fair Agency det stora nöjet att erbjuda kostnadsfri entré till mässan. Entrékortets värde uppgår till €56 (ca 650 kr) och gäller för mässans alla dagar. För att hämta ditt kostnadsfria entrékort, klicka här.

LIGNA i Hannover utgör den viktigaste mötesplatsen för träindustrin. Här samlas välkända företag från hela världen för att visa upp sina produkter och lösningar för det stora antalet internationella besökare. Mässans omfattning gör den till en perfekt plattform för att utveckla nya affärskontakter och hålla sig uppdaterad på det senaste från träindustrin.

I år gör mässan comeback efter pandemiuppehåll och den positiva bokningsstatusen med 105 000 kvadratmeter utställningsyta och mer än 1 100 utställare visar på den viktiga roll som mässan har för industrin. Med sitt breda produktutbud täcker LIGNA hela den maskinbaserade värdekedjan i träindustrin – från avverkning till färdig produkt. Inför 2023 har LIGNA laddat upp med tre huvudteman: ”Woodworking Transformation”, ”Prefab Building Processes” och ”Green Material Processing”. Dessa adresserar den nuvarande utvecklingen av industrin och kommer att presenteras av utställande företag, men också vara ett återkommande inslag i mässans omfattande konferensprogram

Varmt välkommen till LIGNA 15 – 19 Maj 2023!