Transportbolaget On-Site Exhibitions: En resa genom 40 länder

2023-12-19 | Nyheter

Transportbolaget On-Site Exhibitions, som Trade Fair Agency har ett etablerat samarbete med, tittar tillbaks på året som gått:

2023 går mot sitt slut och det är med stolthet och entusiasm vi på On-Site ser tillbaka på de över 850 uppdragen vi har genomfört till och från mässor i hela 40 länder. Det har varit ett år fyllt av spännande uppdrag, och vi vill ta tillfället i akt att dela det med er.

Listan över länder som våra kunder tagit oss till är imponerande, och det är fascinerande att tänka på hur dessa uppdrag kan ha påverkat och genererat ytterligare transporter. Varje uppdrag är en möjlighet för våra kunder att presentera sina produkter på en global scen och leder förhoppningsvis till nya exportmöjligheter och till och med nyanställningar. Det är lätt att se lådor, lastbilar och mässor som siffror, men när vi betraktar det i ett större perspektiv förstår man hur varje uppdrag är en kugge i en kedja och varje individ spelar en viktig roll.

Hållbarhet: Vårt bidrag till en grönare framtid

En aspekt som vi är särskilt stolta över är vårt hållbarhetsbidrag. Genom att effektivt samlasta gods till många mässor har både ditt och vårt företag bidragit till att minska vår miljöpåverkan. Vi strävar ständigt efter en grönare framtid och ser fram emot att fortsätta göra positiv skillnad.

Läs hela artikeln på On-Site Exhibitons hemsida.

Som svensk representant för de stora branschmässorna i Nürnberg och Hannover, är det viktigt för oss att samarbeta med ett erfaret och mäss-inriktat transportbolag vars tjänster vi kan erbjuda de svenska utställarna som vi är i kontakt med. On-Site Exhibitons erbjuder service med omsorg och heltäckande lösningar för logistik och transport av utställningsmaterial, från dörr till monter och tillbaka igen.

Tack On-Site Exhibitons för årets samarbeten och vi ser framemot att inleda det nya affärsåret tillsammans med er!