VIVANESS blir en del av BIOFACH

2024-05-08 | Nyheter

Från och med 2025 kommer VIVANESS att vara en integrerad del av BIOFACH och hittas centralt belägen i Hall 4A. Med det nya upplägget har vi nu möjligheten att välkomna svenska VIVANESS-utställare att ta plats i den svenska samlingsmontern SWEDEN into organic.

Den internationella mässan för naturlig och ekologisk skönhetsvård, VIVANESS, går i Nürnberg varje år och attraherar tillsammans med systermässan BIOFACH över 35 000 besökare. Baserat på nuvarande markandsutveckling samt återkoppling från branschen har NürnbergMesse beslutat att VIVANESS inte längre kommer att vara en separat mässa.

Utvecklingen har resulterat i ett heltäckande hallkoncept för BIOFACH 2025, där mässan syftar till att erbjuda utställare och besökare en optimerad mässupplevelse på alla nivåer. PÅ BIOFACH 2025 kommer naturlig skönhetsvård att visas upp i VIVANESS-området i Hall 4A. Detta innebär en fördelaktig placering av VIVANESS precis bredvid den östra entrén, vilket erbjuder förbättrad synlighet och god genomströmning av besökare.

VIVANESS-utställare välkomnas till den svenska samlingsmontern

Då VIVANESS nu är en inkluderad del i BIOFACH, innebär detta att även svenska skönhetsproducenter har möjlighet att ställa ut i SWEDEN into organic – den svenska samlingsmontern på BIOFACH. Samlingsmontern arrangeras varje år i syfte att ge svenska ekologiska producenter en gemensam plattform att exponera sina produkter mot en internationell publik. Trade Fair Agency är mycket glada att kunna välkomna en ny grupp av utställare till samlingsmontern och en toppplacering i hall 6.

Välkomna till BIOFACH med VIVANESS den 11-14 februari 2025!

Läs mer om nya konceptet här.

Länk till BIOFACH här.